voscilnica

voscilnica

Izberite ikono NAVIONICS v meniju

navionics

 

in prikaže se Vam mapa v kateri si lahko pripravite ruto ...

 

navionicsMapa

 

Izberete Route in prikaže se Vam meni v katerem izberete karakteristike jadrnice ...

 

navionicsMapa1

 

... in označite začetno točko ter končno in izriše se Vam ruta z raznimi parametri(poraba goriva, čas plovbe, razdalja, ...)

navionicsMapa2

V čudovitem vremenu se je ta vikend na Velenjskem jezeru pomerilo 10 posadk v razredu Seascape 18. Prvi jadralni dan je zaznamoval izredno nepredvidljiv veter, ki je pihal z močjo do 10 vozlov, medtem, ko smo bili v nedeljo priča zelo lepemu jugu (JV do JZ) z močjo do 15 vozlov. Tako smo uspeli izpeljali vseh 8 predvidenih plovov.


Skozi celotno regato je na regatnem polju dominiral ekipa Blue Sardine II (D. Presen, D. Szylagy), v konstantnem boju pa sta ji sledile tovarniška ekipa (T. Plevnek, B. Jeršan) in ekipa Mastodonta (G. Potrč Pajk, V. Slapničar). 

 

Ekipa Kluba vodnih športov je regato izpeljala uspešno, kar je v svojem priložnostnem govoru povedal tudi predsednik klase, Jure Jerman. Z dobrimi vtisi so posadke zapustile Velenje z željo,da se drugo leto v podobnem terminu zopet srečajo, morda še v večjem številu.Končen vrsti red:

 

  1. Blue Sardina II
  2. Seascape team
  3. Mastodont

 

 

RezultatiSSMC2016

Pozdravljeni !
 
Srečno in uspešno v Novem letu 2016.
 
Vse člane kluba vabimo na skupščino,ki bo v petek 15.1. ob 17 uri v sejni sobi hotela Paka (tako kot lani). Letošnja skupščina je tudi volilna,zato bodo vaši predlogi dobrodošli.
 
Pozdrav vsem
Boris Potrč